justonetime.blogg.se

babysteps.

Publicerad 2015-12-30 04:04:53 i Diary,

känner för ett bild-/musiklöst inlägg. klockan är halv fyra på natten. jag la mig halv tolv. har inte kunnat somna. förhoppningsvis så somnar jag efter att jag har fått skriva av mig. 
 
jag har drabbats av någon hemsk hosta. jag hostar hela dagarna och jag hostar så mycket så att jag får ont i huvudet. normalt, ehh? iallafall, det är en av många faktorer till varför jag inte kan sova. en annan faktor som gör så att jag inte kan somna är skolan. allt om skolan. passar jag verkligen in på östra? jag saknar väster så himla mycket så att det gör ont. lovet har gått åt till att fundera på om jag ska byta skola eller inte. orkar jag byta, lära känna nya människor om igen? nej, det gör jag inte. men gör jag det än att stå ut i 2,5 år till på östra? alltså jag vet inte. jag saknar bara väster. människorna, stämningen, lärarna (iaf vissa av dem). alla damp stunder, diskussioner, alla skratt, vi var en familj helt enkelt. hur kan inte en utav mina närmaste vänner sakna det? ajaa, antar att vi ändå är rätt så olika. men dessa grejer har svävat runt i min hjärna de senaste dagarna. det ska bli skönt att åka iväg, lämna allt för ett litet tag, rensa tankarna. åh, jag längtar. allt känns bara så fel med denna skola. allt. det är svårt att byta från en skola som man har gått i sedan förskolan och dessa människor har varit som en andra familj för mig. det är svårt, att byta till en skola där du inte känner en enda själ, att byta till en klass som är så himla splittrad. inser dem inte hur splittrade vi är egentligen? jag ser det direkt, och ärligt talat så är det sorgligt. jag hoppas att våra relationer blir bättre med tiden. 
 
nytt år, nytt jag va? åh, vill bara ha ett nytt år. det har hänt så jäkla mycket under 2015. definitivt ett utav min mest minnesvärda år. jag började gymnasiet, lämnade min skola som jag har gått på i 10 år, prickade av ett utav mina mål på min bucketlist aka reste till hongkong (underbar stad♥), gick inte till grönan för första gången pga va för det mesta dels bortrest, sommarjobbade oooja, listan kan fortsätta, typ. vill lämna 2015 och börja om på nytt. jag vill må bättre. jag behöver må bättre. psykiskt då. 

Om

Min profilbild

Lisa Yu

15 år. Skriver ner mina tankar och ibland vad jag gör om dagarna helt enkelt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela