justonetime.blogg.se

365 av 365

Publicerad 2014-12-31 19:27:36 i Diary, Thoughts,

Sista dagen av 2014 är kommen. Det har verkligen varit en jävla resa detta år. Så jävla mycket tankar och känslor jag har om detta år. Jag ska försöka att sammanfatta mitt år i några rader. 
 
Året började som vilket år som helst. Jag tittade på serier och flummade helt enkelt. För att vara ärlig så minns jag inte mycket alls från januari-februari. Tror att det bara var helt vanlig månader då inget speciellt hände. Mars, då började allt. Jag började jobba och skolan slog mig rakt i fejjan. Och så kom en annan jävligt dålig nyhet, en ängel försvann. Och det var då jag startade denna blogg. Var tvungen att skriva av all skit som jag bar på. Mådde så jävla dåligt, var jävligt deprimerad på grund det, grät, mådde dåligt, tog upp muren, livslusten försvann och jag ville bara bädda ner mig i min lilla säng och försvinna för ett tag, bara stänga ut allt jävla skit i denna värld helt enkelt. April var en jävligt jobbig månad för mig, har aldrig brytit ner så där mycket som jag gjorde i mars/april. Förmodligen de sämsta månadena någonsin. Stötte bort allt och alla.
 
Maj kom och jag mådde bättre. Iallafall lite bättre. Men saker blev bättre, skolan blev bättre, jag jobbade som vanligt, umgicks med människor och var en vanlig tonåring. Var på konsert, dansade loss med en nyfunnen vän och hade så jäääävla kul! Trots att det var jävligt svettigt och varmt där inne. Jag var även funktionär på mellanstadiets idrottsdag, skrek mig hees. Hatar dem dära jävla skitungarna. 
 
Sedan kom sista "skolmånaden" juni. Juni, juni, juni. Så roolig månad. Jag mådde bättre, var glad, skrattade, jobbade, gick dem sista veckorna i skolan, hade klass-OS och min klass vann! Hade skolavslutning, serverade på balen och chillade gaaaalet med vänner den månaden. Åkte till London och shoppade loss ocksåå! Sjuukt kul. 
 
Juli kom och jag gick till grönan. Ännu fler kvällar ute, ännu fler sommardagar där man bara promenerar och chillar. Mådde asbra jämfört med dem andra månaderna. Jobbade även här också.
 
Augusti knackade på och jag åkte till Sigtuna för att gå på Summer Camp. Jävligt kul måste jag säga. Träffade på så otroligt sköna människor där. Dem första dagarna var lite stela men ju mer man umgicks med dem desto skönare blev människorna. Även här blev det kanotdagar, bad, party, dans, fotboll, volleyboll och en massa kväller där vi satt ute och snackade med människorna. Kvällarna var så jäkla soft och jag grät nästan när vi lämnade. Ojuste, det blev en jävlans mycket skratt där ocksåå. Skolstarten närmade sig och jag fick ångest. Jag ville inte bli äldre eller gå i nian. 
 
I September gjorde jag inget förutom att gå i skolan och jobba. Typ det. Ojuste, åkte till skolans gård vid Vingåker. Så jävla oförglömligt dygn. Sååååå kul och såååå vacker stjärnhimmel därute. 
 
Oktober hade jag min första reunion med vännerna från Summer Camp, åt buffé, skrattade gick runt och bara var. Gjorde också vår första halloween-fest med vännerna. Säger bara, stöd dig ej på dina vänner. 
 
November. Återigen var det plugg och jobb som gällde. Och även kort. Vi spelade så mycket kortlek i skolan, den ttog typ över våra lektioner och liv. hihoo
 
December kom smygandes och dagarna blev kortare. Det blev deppigare och skolan nöp mig i arslet varje vecka. Vi var rebeller och spelade kort på lektionen och skällde ut lärare osv. Julen kom och mellandagsrean kom. Krigade på mellandagsrean och nu så har vi nyår. 
 
Så, mitt år kort sammanfattat. Inte världens bästa. Har typ bråttom. Vill ha chips och dip och titta på en bra film. Så jaa, nu ska jag ner hämta allt och så ses vi nästa år peepzzz!! 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lisa Yu

15 år. Skriver ner mina tankar och ibland vad jag gör om dagarna helt enkelt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela